De vanzare in zona Cluj/ Complex Studentesc, pe strada Arges, apartament decomandat cu 2 camere, situat la parter. Are 2 holuri:

  •  din holul de intrare se intra intr-o camera (unde este si baconul) si in bucatarie
  •  din bucatarie se accede in cel de-a doilea hol din care se intra in baie si in dormitor.

    Apartamentul este complet renovat: instalatiile electrica si sanitara refacute, s-au turnat sape si peste, parchet masiv. In tot apartamentul sunt geamuri termopan, usile schimbate. Exista geam la baie. Incalzirea este cu centrala proprie si calorifere. Usa de intrare este metalica, balcon inchis cu termopan. Apartamentul se vinde mobilat complet, inclusiv bucataria.

    Mobila din bucatarie este facuta la comanda.

    Suprafata utila a apartamentului: 48 m2.

 Pret: 84000 euro negociabil.

     N.B. Strada Arges este o strada foarte linistita iar traficul auto este minim. Blocul este din caramida. Vecinatatile sunt linistite, apartamentul fiind situat in apropiere de parcuri, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, facultati (Universitatea de Vest Timisoara, Politehnica Timisoara, Facultatea de Mecanica Timisoara, Facultatea de Constructii si Arhitectura Timisoara, Facultatea de Chimie Timisoara), Casa Studentilor Timisoara, Stadionul Dan Paltinisanu Timisoara, Spitalul Judetean Timisoara, . Este ideal ca si investitie pentru inchiriere sau locuit.