Iti propunem spre vanzare apartamente cu 2 camere situate intr-un ansamblu rezidential pozitionat excelent in Chisoda, vatra satului.

In afara de faptul ca blocurile sunt in configuratie P+2E, a cate 12 apartamente fiecare, ansamblul este situat in imediata apropiere de statii de transport in comun, magazine, scoala, gradinita, farmacii. 

Acoperisul este de tigla, izolatia exterioara de polistiren de 10 cm grosime, pereti interiori de zidarie tencuita. Specificam ca fiecare apartament dispune de locul sau de parcare inclus in pret. Suprafetele utile sunt intre 49 si 51 m2. Apartamentele situate la etaj dispun si de balcon. Ele sunt semidecomandate cu bucataria inchisa. Pe holul dintre camere se gaseste si racordul pentru masina de spalat rufe.

Toate baile au geam si toalete suspendate. Incalzirea este in pardoseala cu centrala proprie. Ferestre termopan triplustratificat.

In acest complex mai sunt 4 apartamente disponibile si locuibile imediat, urmand ca incepand cu luna Februarie 2021 sa mai fie predate spre folosinta si apartamente aflate in lucru.

Pret: 55000 euro la parter si 58000 euro la etajul 2. Aceste sume sunt negociabile!

Ai imagini cu apartament nemobilat si mobilat ca sa poti face o comparatie. Apartamentele se pot achizitiona si mobilate.

Aici mai ai si alte oferte de apartamente ce te vor surprinde!

Daca doresti credit, urmeaza link-ul acesta.

La aceste apartamente, comisionul agentiei este de 1%!!!!

In acest ansamblu exista si garsoniere de vanzare la 38000 euro!