Avem la vanzare chiar in vatra satului Giroc apartament 2 camere full decomandat cu bucatarie inchisa. Suprafata utila 50 m2, loc de parcare inclus in pret. Sunt 4 apartamente pe nivel, acoperis tigla, zona linistita.

      Incalzirea este cu centrala termica proprie si calorifere, ferestrele sunt termopan, geam la baie si bineinteles, peretii interiori sunt din caramida cu tencuiala elicopterizata si tinci. Blocul este structurat P+2 etaje si situat la 200 m de statia Giroceana. Predarea la cheie se va face pana in 01.12.2019.

      Constructia este in faza finisajelor interioare(bucatariile sunt finalizate, casa scarii este cu gresie si scara cu mana curenta), cladirea fiind conectata la utilitati. S-a folosit caramida Porotherm, izolatia exterioara este de polistiren, bucatariile au doua guri de aerisire, pentru centrala si hota.

      Mai este disponibila ultima unitate la acest pret, restul apartamentelor fiind vandute! (Acest apartament este situat la parter)

      In acest bloc mai avem un apartament cu caracteristicile de mai sus dar care are si teren aferent 70 m2  Pretul acestuia este de 62500 euro.

      Suna la 0730979023 pentru a programa vizita!