Recent intrat in portofoliu: proiect aflat in derulare cu 3 blocuri a cate 8 apartamente fiecare.Administrativ, apartin de comuna Giroc.

      Ceea ce atrage imediat atentia asupra lui este faptul ca acest proiect este compus exclusiv din apartamente de 3 camere, cu diverse configuratii. In afara de acest lucru, la ultimul etaj sunt numai 2 apartamente dintre care unul este un penthouse spectaculos, de 86 m2 utili si terasa de 70 m2.

      Blocurile sunt Parter(spatiu comercial) si 3 etaje, dintre care ultimul este catalogat ca si Mansarda. Fiecare apartament dispune de locul sau de parcare. Blocurile sunt acum la stadiul rosu, saptamana aceasta se monteaza acoperisul, urmand ca anul viitor (2021) sa fie finalizate integral.

      Exista urmatoarele tipologii de compartimentare:

1. apartamente complet decomandate cu suprafata de 75 m2 utili

2. apartamente cu bucatarie openspace cu living room, cu suprafata utila totala de 70 m2

3. apartamente semidecomandate cu bucatarie inchisa, cu suprafata utila totala de 68 m2

     Toate apartamentele dispun de:

1. 2 bai, una de servici si una principala

2. ferestre termopan de cea mai buna calitate, cu 3 foi de sticla (Profile Trocal, feronerie ROTO).

3. balcoane mari

4. peretii interiori de caramida tencuita

5. incalzire in pardoseala

     Ca si locatie, sunt pozitionate in zona Braytim, fiind foarte aproape de patforma Continental Timisoara. Acces usor, asfaltat si evident ca vor avea toate utilitatile: apa curenta, gaz metan, curent electric, canalizare. La parter va fi un supermarket!

     Aici ai un exemplu de calculator de credit in cazul in care doresti sa achizitionezi prin intermediul unui credit ipotecar. Pentru achitarea in avans a apartamentelor, discutabil, se ofera discounturi!

     Pretul este 1000 euro/m2 util, cu un loc de parcare inclus in pret.

     Aici ai superoferta de finantare.