De vanzare in bloc P+1+E, apartament cu 3 camere cu bucatarie openspace cu livingroom. (Daca preferi bucataria inchisa, exista si posibilitatea aceasta - nu este inclusa in pret). Suprafata utila a apartamentului este 69 m2 la care se adauga cea a balconului de 8 m2. Incalzirea este prin pardoseala, cu centrala proprie. Peretii exteriori sunt de caramida Porotherm Wienerberger de 30 cm, ca si cei interiori. Baia este cu geam iar la alegere se poate opta intre cabina de dus sau vana. Pe coridoare exista spatii pentru mobila incastrata precum si racordul pentru masina de spalat. Usile interioare sunt usi pline, de calitate superioara. Instalatia elecrica este GEWISS. Plintele MDF.

    Mai sunt disponibile in acest bloc si apartamente cu 2 camere, dintre care doua, cu teren propriu.

    

     In bloc sunt doar 9 apartamente, cate 3 pe etaj. Este situat limitrof cu spatiu verde, fiind intr-o zona a Girocului foarte aerisita si placuta. Blocul are o arhitectura placuta, cu casa scarii ampla si cu geamuri.

     Ferestrele sunt termopan triplustratificat 4 anotimpuri, glafuri de marmura. Finisajele (parchet, gresie, faianta) sunt moderne.

     Bineinteles, toate utilitatile sunt conectate sau in curs de conectare, iar apartamentul dispune de locul sau de parcare, numerotat si inclus in C.F.

     Pret 72500 euro ! Pretul pe metru patrat este de doar 1050 euro!

     In caz ca doresti sa mai vezi si alte oferte, aici ai cateva din portofoliu : OFERTA 1, OFERTA 2OFERTA 3.

 N.B. Este un apartament luminos, spatios si confortabil. Aici ai solutia de finantare pe care ti-o propunem!