De vanzare casa spatioasa (153 m2 utili) si teren mare (667 m2) in zona Cora/Dumbravita. Casa este la cheie, lucrarile fiind terminate recent. Este racordata la toate utilitatile(apa, gaz metan, curent electric, canalizare). Constructia este de caramida si cadre de beton, izolatie exterioara de polistiren de 10 cm, acoperis de tigla. Acces auto pe langa casa, cu posibilitate de construire garaj sau carport. Este P+M, inaltimea minima a mansardei este 1,80 m.

        La parter avem bucatarie mare(cu posibilitate de inchidere), locul de luat masa, living room mare, camera tehnica si o baie.

        La etaj avem trei dormitoare (dintre care unul cu baie ensuite), o baie pe hol si doua balcoane.

        Distributia interioara a spatiului este foarte bine gandita, toate incaperile avand suprafete generoase. 

 

Pret: 153000 euro negociabil

 

        Suna la 0730979023 pentru mai multe detalii.

 

casa dumbravita, casa dumbravita timisoara, case de vanzare dumbravita, case de vanzare dumbravita ieftine, case de vanzare dumbravita timis, case de vanzare dumbravita timisoara, , dumbravita, dumbrăvița, dumbravita timis, dumbravita zona cora, dumbrăvița timiș, duplex case de vanzare dumbravita, duplex de vanzare dumbravita, duplex dumbravita, duplex dumbravita de vanzare, duplex dumbravita timis, duplex dumbravita timisoara, imobiliare dumbravita, vile dumbravita, vile dumbravita timis, vile mediteraneene, vila de vanzare dumbravita, vile de lux de vanzare dumbravita, casa de vanzare dumbravita, casa dumbravita de vanzare timisoara