Iti propunem spre vanzare 1/2 dintr-un duplex cu un stil arhitectural deosebit, o combinatie intre stilul mediteraneean si provensal. Se apropie de cel mediteraneean, dar este mult mai ospitalier....Combinatia lemn/caramida il face diferit. Obloanele la ferestre, tocaria, usile, pardoselile, scara interioara, grinzile de la intrare: toate acestea din lemn masiv sau similare, creeaza o atmosfera pregnant rustica.

     La descrierea de mai sus trebuie sa adaugi inclinatia spre perfectiunea detaliului a constructorului si obtii ceea ce se numeste camin!

     Vorbind despre parter: bucataria este ampla, inchisa si cu debara cu acces direct din bucatarie. Chiar in fata bucatariei este situat locul de luat masa, complet separat de living room. Acesta din urma este mare si are acces pe terasa prin ferestrele french ce ocupa toata suprafata exterioara. Baia ultramoderna de la parter dispune de dus cu scurgere in pardoseala.

     La etaj sunt 3 dormitoare si doua bai, dintre care una este ensuite in dormitorul matrimonial. Detaliind baile, putem spune ca toate au vase W.C. suspendate iar o baie are si bideu.Baile sunt mobilate.

     Casa are si acces in pod.

     Precizam ca fiecare baie are geam si dormitoarele au nise pentru dulapuri incastrate.

     Suprafata utila este generoasa (120 m2) iar cea a terenului total aferent este de 250 m2. Trebuie sa observi si accesul auto pe langa casa. De asemenea, terenul este adus la nivel si depinde de tine daca doresti gazon sau dale (extra optiuni). Poarta de acces auto este pregatita pentru control la distanta, de asemenea sunt lasate suficiente puncte de curent pe exterior pentru orice necesitate.

     Pardoseala pe toata suprafata parterului este de gresie imitatie lemn iar la etaj, parchet si gresie. Incalzirea este in pardosea si centrala proprie Buderus.

     Trecand la vecinatati, specificam ca acum se asfalteaza strada. Statia de mijloc de transport in comun este foarte aproape. Zona este construita in proportie de 90%. Nu exista blocuri. Zona nu este etnic diversificata.

     Dar poate te intereseaza si casa aceasta sau de ce nu, aceasta!

     Si o oferta de finantare interesanta!