De vanzare in Dumbravita 1/2 duplex suprafata utila 117mp cu teren aferent 300mp. Distributia interioara a locuintei e urmatoarea :

        - parter: dormitor,baie,living cu bucatarie, camara

        - etaj:    3 dormitoare, baie, balcon

 Incalzirea este prin pardoseala, pregatire pt alarma, pereti interiori din zidarie de caramida, interior tencuit cu mortar var-ciment, tavan parter tencuit, tavanul dintre etaj si pod este din gips-carton, termosistem din polistiren expandat EPS80 de 10 cm ignifugat, tamplarie PVC cu geam termopan sticla tripla, usa de la  intrare, de la terasa si balcon sunt din PVC. Podul este inalt si poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Toate suprafetele incaperilor sunt generoase.

 Toate utilitatile, acces automobil in curte. Strada pietruita (cca. 300m pâna la asfalt). Mijloace de transport in apropiere.

 

   

In baza noastra de date avem si alte case si duplex de vanzare in Timisoara si comunele limitrofe pe care timpul nu ne permite sa le upload-am pe site. Contactati-ne pentru mai multe informatii!

 

 

 

 

casa dumbravita, casa dumbravita timisoara, case de vanzare dumbravita, case de vanzare dumbravita ieftine, case de vanzare dumbravita timis, case de vanzare dumbravita timisoara, , dumbravita, dumbrăvița, dumbravita timis, dumbravita zona cora, dumbrăvița timiș, duplex case de vanzare dumbravita, duplex de vanzare dumbravita, duplex dumbravita, duplex dumbravita de vanzare, duplex dumbravita timis, duplex dumbravita timisoara, imobiliare dumbravita, vile dumbravita, vile dumbravita timis, vile mediteraneene, vila de vanzare dumbravita, vile de lux de vanzare dumbravita, casa de vanzare dumbravita, casa dumbravita de vanzare timisoara