Intrate recent in portofoliul agentiei, aceste case exceleaza prin respectarea intocmai a planului tehnic si a normelor impuse de acesta. De asemenea, cu toate ca suprafata utila este de 72 m2, aceasta este distribuita in asa fel incat sa asigure tot confortul locatarilor: baie principala mare, dormitoare generoase, bucatarie aerisita, terasa acoperita si camera tehnica separata de restul locuintei.

Suprafata terenului liber ( a curtii) variaza de la model la model, fiind intre 50 si 60 m2. Accesul la imobil se face pe drum de servitute. In pretul cerut de catre dezvoltator sunt incluse bineinteles si racordurile la utilitati si un loc de parcare.

Ferestrele sunt termopan triplustratificat, incalzirea este in pardoseala. Finisajele sunt la alegerea noilor proprietar, dezvoltatorul asigurand un buget standard pentru acestea precum si montajul. 

Ca structura, casele sunt construite din beton si caramida BCA(pentru un confort termic mai bun), izolatie exterioara de polistiren de 10 cm, invelitoarea acoperisului de tigla.

Ca impartire interioara, avem:

Parter : livingroom openspace cu bucataria, baie de servici, terasa, camera tehnica

Etaj    : 2 dormitoare si baie

Ansamblul este situat in Giroc, foarte aproape de magazine, scoala, magazine, mijloc de transport in comun.

Pretul este de 86000 euro cu TVA 5% inclus.

Contact la 0040730979023