Foarte recent, a intrat in portofoliul Banat Estate o casa pentru vanzare in comuna Parta. Comuna este foarte bine gospodarita: exista toate utilitatile iar anul acesta este prevazuta si terminarea retelei de canalizare(lucrarile sunt deja incepute) si asfalt pe principalele strazi.

        Casa este situata in centrul comunei, langa primarie. Accesul se face pe asfalt, trotuarul este nou, canalizarea urmeaza a fi introdusa. Vorbim de o casa de 120 m2 inainte de a fi preluata de actualii proprietari ce au extins-o cu inca aproximativ 100 m2(bucataria de vara si garajul dublu cu atelierul sunt constructie noua). Restul casei a fost renovata in totalitate in anul 2010. Acoperisul este de tabla Bramac, izolatie exterioara de polistiren, casa fiind retencuita interior/exterior. Usile interioare sunt schimbate, ferestrele sunt PVC cu geam termopan, centrala termica proprie cu calorifere, inclusiv in garaj. 

         Casa are 2 dormitoare(dintre care unul are peste 30 m2), sufragerie cu salon de luat masa(in aceasta incapere mai pot fi amenajate 2 dormitoare). Bucataria este mare, are debara in interior si mai exista inca o debara mare pe hol, unde este si accesul in pod. Holul pe unde se intra in camere, baie si bucatarie este foarte mare, cu ferestre spre terasa acoperita. 

         Curtea este betonata. Aici sunt un foisor pentru gratar si un carport. In spatele acestora este gradina.

         Suprafata construita a casei cu garaje este de 260 m2, suprafata terenului(cu gradina) este de 1600 m2.

         Se vinde mobilata si utilata, cu unele exceptii ce se discuta direct cu proprietarii.