Aceasta oferta este una deosebita: suprafata locuibila ideala, teren de 700 mp cu front de 21 m, pozitionarea excelenta si nu in ultimul rand posibilitatea ca noii proprietari sa isi puna amprenta personala in designul interior/exterior.

Casa cu o arhitectura stil Hacienda spaniola, este construita din caramida tip Porotherm si cadre de beton. Anul constructiei este 2012. Din 2017, nefiind locuita, prezinta usoare urme de degradare. Asupra acestora poate interveni noul proprietar cu ideile sale pentru a transforma cladirea in caminul sau de vis!

Acoperisul este de tigla de beton, izolatie exterioara de 10 cm grosime. Casa este conectata la toate utilitatile disponibile in Remetea: apa, gaz metan, curent, asfalt si este situata pe un drum privat, chiar in vatra satului. Suprafata locuibila este de 200 m2, impartiti pe parter si etaj retras. Orientarea casei este ideala pentru montarea de panouri solare!

Nivelul de finisare este la alb, interiorul fiind in proportie de 80% finisat, iar restul materialelor este achizitionat, fiind inclus in pretul final al casei. Parterul are un dormitor, livingroom cu diningroom openspace cu bucataria, baie, camera tehnica si terasa acoperita. Etajul are 2 dormitoare, fiecare cu dressing mare si baie proprie.

Exista chiar si 2 seminee, la parter unul pe gaz, iar la etaj unul pe lemne.

Pretul cerut de proprietar este de 215000 euro, pret negociabil.

Insuficienta cuvintelor de a descrie aceasta proprietate ne face sa te invitam la vizionare! Apeleaza 0730979023 pentru programare.