Avem in portofoliu o casa de vanzare in zona Drubeta. Casa este in acte singura in curte, desi se afla pe calcan cu casa invecinata. Terenul este proprietate personala, in suprafata de 540 m2. Apreciem ca suprafata utila a casei este de 100 m2. Frontul stradal are 10 m, dintre care construiti sunt 9.

  Constructia este de caramida arsa, cu fundatie de caramida. Tavanul este de grinzi de lemn si pamant batut. Acoperis de tigla. Casa nu prezinta igrasie sau infiltratii (anul construirii credem ca este in jur de anul 1960). Desigur, sunt necesare anumite investitii pentru modernizarea casei: mici reparatii acoperis; se impune schimbarea ferestrelor; baile si bucataria trebuiesc renovate. In rest, o cosmetizare si casa este perfect locuibila., bucataria are o suprafata de 12 m2 conform aprecierii noastre; exista si 2 bai. Anexele, ca si spatii, nu sunt incluse in cei 100 m2. Din bucatarie este accesul la pod(inalt) si la o minipivnita.

   Ca si distribuire interioara a spatiilor de locuit, 2 camere nedecomandate au vedere la strada, a treia camera are vedere spre un hol si exista un antreu foarte mare la intrare.

   Proprietatea dispune de toate utilitatile: apa curenta, canalizare, gaz, curent electric iar strada unde se afla, este asfaltata. Incalzirea este cu centrala termica pe gaz si calorifere.

   Vecinatatile sunt linistite iar statia de mijloc de transport in comun (tramvai) se afla la 200 m. In apropiere de asemenea se gaseste o scoala si o gradinita, casa avand toate atuurile ce le cauta o familie cu copii.

  Pretul propus de proprietari pentru acest imobil este de 90000 euro, negociabil. Casa este disponibila imediat, fiind nelocuita si este libera de orice fel de sarcini.

  Daca doresti sa achizitionezi aceasta proprietate prin intermediul unui calculator de credit, aici ai o varianta.

  Aici ai alta oferta ce te-ar putea interesa.