De vanzare casa solida in zona Ciarda Rosie, Cartierul Florilor Timisoara. Este construita cu Porotherm Wienerberger de 38 cm, acoperis de tabla, fundatie solida cu izolatie, acces auto, fosa septica zidita. Toate utilitatile inclusiv asfalt si trotuar sunt in fata casei. Este intabulata. Sunt necesare finisajele interioare si redecorarea fatadei. La parter sunt bucataria inchisa, livingroom mare si baie, iar la etaj 3 dormitoare mari si baie(baile au geam). Regimul de inaltime este P+M. Teren de 530 m2 in total, compus din 2 C.F.-uri.

         Interiorul este la rosu si apreciem ca in 250euro/m2 finisajele vor fi de exceptie, inclusiv instalatiile electrica si sanitara.

          A fost construita in 2010 pentru uz personal, rezultand o calitate a executiei deosebita. 

          Suprafata utila este de 145 m2, amprenta la sol fiind de 87 m2. Este o casa simpla, functionala, perfecta pentru o familie.

          Pret negociabil: 125000 euro.

          Aici mai ai o oferta interesanta!

 

         

 

 

 

 

         Casa ciarda rosie, case de vanzare timisoara giroc, case giroc, case insiruite, casa de vanzare timisoara, casa de vanzare timisoara ieftine, casa de vanzare urseni, case de vanzare chisoda, case de vanzare chisoda timisoara, case de vanzare ciarda rosie timisoara, toate aceste oferte le gasiti la noi pe site.