Iti propunem ca sediu pentru afacerea ta un spatiu comercial, intabulat ca atare, in Giroc. Este situat in zona de dinainte de calea ferata, foarte aproape de Timisoara (practic zona s-ar putea numi Braytim).

Are intrare separata de restul locatarilor precum si intrare prin casa scarii comuna cu celelalte apartamente din bloc. Este bransat la toate utilitatile (apa, gaz metan, curent electric, canalizare). Incalzirea este prin pardoseala. Dispune de doua locuri de parcare ale sale, iar in zona nu sunt probleme cu gasirea unui loc de parcare. Are si 2 grupuri sanitare, ambele cu geam, separate, diametral opuse unul fata de celalalt. Usa de la intrarea din casa scarii este metalica iar cea extealarioara, termopan. Este un spatiu cu multa lumina naturala. Suprafata sa utila este de 95 m2.

Pretul cerut de proprietar este de 130000 euro, usor negociabil. Aici mai ai un exemplu de spatiu comercial de vanzare in Timisoara.

N.B. Este ideal pentru clinica dentara, in zona fiind foarte multe blocuri iar in Giroc, la o cautare Google, nu am gasit cabinete dentare!